Motivationsbomb

Jag har märkt att jag börjar tappa mitt förtroende vad gäller tecknandet och måleriet,därför bestämde jag mig för att försöka muntra upp mig lite genom att bläddra gamla teckningar. Det brukar hjälpa för mig. ^_^ Det är så otroligt hård konkurrens inom allt kreativt skapande och det är ofta svårt att sticka ut eller bli uppmärksammad. Många tror också att vi hänger sig åt konsten endast för att de tycker det är roligt och därför kan det inte vara ett arbete som kräver både mycket ansträngande och tid? Pyttsan.
Om inte det vore nog att folk tar ens verk för givet så är det väldigt svårt att bli uppskattad för just det man personligen gör utifrån sin egen fantasi. Inte bara "fanart",som det kallas när man ritar ett känt motiv(tex en bild på en kändis eller tecknad figur från en film/serie). Det är något som jag märkt under de många åren jag spenderat på DevinatART. Det är lite trist eftersom det finns sjukt duktiga konstnärer som kör sitt eget race men inte alls får något erkännande.
Men! Jag måste förstås påpeka att man kan uppskatta en vacker bild oberoende av vad motivet är. Utförligheten alltså. ;) All fanart är ju självklart inte dålig! Men jag uppskattar en personlig prägel på saker och ting.

Anyways~! Jag postar en del av de lite äldre teckningarna här och hoppas de kan intressera,eller inspirera er. ^_~ De flesta här är från min "fantasy"-period. Som fortfarande är intakt,hihi.(De flesta är även gjorda helt utan referens)


Kommentarer
Postat av: nicole- skånsk knasig tjej ♥

awesome blogg !

2012-02-20 @ 21:27:07
URL: http://nikkkiis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Gillar du pyssel, kawaii och andra söta saker?

Jag har nyligen startat en pysselblogg där jag även säljer handgjorda smycken och decoden!

Kolla gärna in den och shoppa loss bland alla söta saker!

http://supplyforcuties.blogspot.com

2012-02-21 @ 01:26:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0