Vintern nere i Skåne

Då var jag tillbaka i lilla Hultsfred igen efter en lång "semester" i Skåne hos familjen. Skönt att komma hem till sitt eget, hade aldrig stått ut med att flytta hem igen. >_< Men man önskar ju som alltid att mitt hem hade varit närmare familjen, vi planerar dock att flytta ner inom en snar framtid. Det är tyvärr rätt så eftertraktat att bo i städerna där nere.
Den som väntar på något gott...!!
Jag har ialla fall saknat katterna något enormt.

Jag hade tänkt uppdatera lite "färska" bilder som jag klottrade medans jag var i Skåne. Det blev dessvärre inte särskilt mycket eftersom jag skaffat en tablet och tagit mig för mycket vatten över huvudet och satsar på storprojekt som ännu inte är klara för visning(tyyypiskt mig). ;)
Den här känner ni igen från innan,men jag var tvungen att uppdatera kvaliten. Från fotografi till scannad och bearbetad.

En random gyaru från Popteen(eller Popsister?)..minns inte vilken.^^'Och Princess Peach som gyrau!Jag och min bror kladdade en "pokémon fight"...vi var rätt uttråkade. ;) Ser ni Misty? xDTog inte så mycket kort under julen,så här får ni en bild på en Makrill istället...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0