Woopie

Imorgon kommer mina tre bröder hem till mig då de har höstlov. Det är första gången de är hos mig så det ska bli roligt att ha dem här,får visa dem runt i lilla Hultsfred. ;) Sedan har vi planerat att ha en halloween fest till helgen tillsammans med min pojkväns bröder och ett par vänner. Kommer bli skoj!!

Min yngsta bror(Ludwig) vid 1 års ålder,han är nu 14 år. =)
Jag sitter just nu och klottrar lite Tummelisa! *Är väldigt såld på tecknat* Jag ritar av lite motiv från filmen som Don Bluth skapade i början av 1990-talet. Tycker detta är en väldigt mysig och fin film om kärlek och att tro på sig själv. Don Bluths sätt att teckna är helt fantastiskt,därför ska jag nu försöka lära mig ett och annat. Jag laddar upp bilderna på bloggen imorgon om jag får tid.^^


Illustration Syster

Det här är en illustration jag tecknade i somras när vi var i stugan utanför Hörby. Skogen väcker verkligen konstnärsådran i mig, jag tyckte nästan ALLT inspirerade mig på ett eller annat sätt och just i denna bild blev jag inspirerad av min systers hår som då var rubinrött. Den här sommaren var väldigt produktiv, några av teckningarna jag gjorde då finns redan på bloggen och i min header. =)


Princess Luna

Heej!

Igår fick jag en sån stor lust att rita något digitalt. Trots mina begränsningar(en seg gamer-mus) så bestämde jag mig för att ge det ett försök ändå. Jag hade just sett det senaste avsnittet av MLP; FiM, där Princess Luna gör sitt första riktiga framträdande sedan Nightmare Moon arket, därför blev det helt enkelt en Luna. ^^ Någon annan som drabbats av pony feber? Jag blev rätt så nöjd,trots att det bara är en kladd, mitt i natten. Ca 30min i Ps Cs5.Jag har även lite andra grejer på gång. Ett par målningar som strax är klara. Det är dock lite mer abstrakt. Ska försöka få upp lite mer bilder snart för jag har väldigt mycket att bjuda på. Håll utkik! =)

Vägen till Lycka

Jag tycker verkligen om att prata drömmar, allra helst om de som skapas under vår sömn. För mig är det helt fantastiskt vad vårt undermedvetna kan skapa för bilder och känslor när vi har stängt av den verkliga världen. Drömmar visar mycket av våra innersta önskningar och rädslor,därför fungerar de som utmärkta vägledare. Men jag tror även att vi drömmer på olika sätt och minns dem olika från person till person. Och de berättar så otroligt mycket om oss. Jag tycker det är allra roligast när mina drömmar fullständigt förbluffar mig över min skapelseförmåga. Då storslagna landskap av berg och dalar,skog och sjöar flyter samman i perfekt harmoni. Jag befinner mig i en slags eufori som är svår att förklara. Frihetskänslan är enorm,de pirrar i mig och jag har magen full av skratt. Ofta lättar jag till och med från marken och svävar runt hur jag själv önskar. Det är väldigt inspirerande drömmar eftersom de också är väldigt detaljrika.
Inatt hade jag en sådan dröm. Jag tänkte att jag skulle försöka återge den i ord,så att jag kan komma ihåg den längre.
Då jag föll in i drömmen åkte jag först genom en dimma. När dimman sakta dog ut befann jag mig i ett otroligt landskap. Det var varmt och behagligt. Högresta berg tornade upp i fjärran,jag var själv också omgiven av klippor. Ett stort vattenfall bullrade en bit bort,och föll ner i en kristallklar sjö som var omgiven av en vit sandstrand. De stod människor parvis,utströdda på stranden. När jag närmade dem så log de mot mig och hälsade. Och jag lade märke till att hos paren var de väldigt lika varandra,vilket betydde att de måste varit syskon...kanske till och med tvillingar. Och jag kunde åter igen känna den här känslan av fullständig lycka i maggropen. Plötsligt sprang jag ut i den grunda sjön,tills vattnet mötte mina knä. Jag lät fingertopparna glida genom det svala glittrande vattnet och blickade upp mot de höga klipporna. Och där tar tyvärr drömmen slut, men den behagliga glädjen dröjde sig kvar en stund till. =)
(Bild tagen från Google)Anledningen till detta inlägg var även att få visa upp en bild där jag försökt återskapa en de här euforiska drömmarna. I denna dröm var det ljuset och färgerna som inspirerade mig som mest,därför var färgschemat och ljussättningen viktigare än själva motivet. Inget seriöst projekt, mer ett sätt att inspireras och föreviga en fantasi.

Söta vantar

Nu tänker jag tipsa om ett par söta,väl detaljerade och lite annorlunda vantar; nämligen de här finisarna!
Köpta på Accessorize Väla,Helsingborg och finns att hitta här Accessorize. Storleken är för barn 9-12 år men passar utmärkt på mina händer,till och med aningen lösa. =) Ett litet minus är att de små detaljerna, paljetterna och pärlorna inte sitter fast superhårt och kommer med tiden att åka loss.Pokemanz

De som är födda under 90-talet, eller de senare 80-talet kan inte ha undgått Pokémon hysterin som pågick i början av 2000-talet. Detta fenomen gav stor glädje, i varje fall i min familj och släkt. Jag samlade förstås på i princip allt jag kunde komma över som hade de små monstrens motiv, från spelbilder till tuggummi-tattueringar och leksaksfigurer. Och himlans vad jag satt och ritade dem! Jag har minst 200 teckningar liggandes i mitt arkiv och gav en bra grund till min kopieringsfärdighet. Här kommer nu ännu en som jag klottrade i somras. Frihand! Ville att Mew(den rosa filuren) skulle ha "kattungepäls",som är lite tunnare och fjunigare än vanlig päls.


Sören katt

Hej!

Igår när jag var i Västervik så var det marknad i centrum. Mitt bland alla stånden fanns ett bord med hantverk

som hade kattmotiv och vid kanten satt det en katt på en kudde och sov. En riktig katt! Bland alla människor och

stohej satt den där helt oberörd av vad som försigick. Jag var såklart tvungen att gå fram och fråga om man fick

klappa den. Och det fick man - för en krona! Pengarna går till katter utan ägare, som inte annars får någon mat.

Den här katten heter Sören, och han hade tydligen vunnit fina priser. =)
Färgglada knivar

Om man vill sätta lite färg och liv i köket så gör dessa knivar jobbet! Jag som älskar färgglada prylar skulle mer

än gärna vilja ha dessa till hand vid min matlagning. Jag hittade dem på Roliga Prylar.


Cartoon cat design

Jag är en riktig kattmänniska och jag har alltid sagt att jag kommer nog bli en "crazt cat lady" när jag blir äldre.

De är så otroligt vackra och självständiga,smidiga och mystiska.  Kan helt enkelt inte få nog av dem! I somras

gjorde jag en egen design på den vanliga huskatten med vår egna katt, Lillen ,som första modell. Senare beslöt

jag mig att leka vidare med designen och tecknade två av min kompis katter,Fesigen och Tjockisen. ^w^

Använda medium; Blyerts,färgpennor och bläck.

Liz Lisa bag

Jag hittade den här söta väskan på http://sweetgyarushop.com/ .

Webshopens kontor är beläget i Hong Kong men fraktar världen över!

Jag har gjort en beställning hos dem tidigare,så jag vet att de är att lita på.

Den är av det japanska gyaru märket Liz Lisa, ett av mina favoritmärken just nu. ^^Me likey!

RSS 2.0