Super 8

Vi såg nyss klart "Super 8",en film producerad av Steven Spielberg(en regissör som alla borde känna till idag ;)). Den var helt superb,rekomenderar den varmt! Som vanligt är man helt såld på estetiken.
Filmen handlar om ett gäng barn som arbetar tillsammans på ett skolprojekt; nämligen att göra en egen film(i förmatet som kallades Super 8,därav titeln). Men under en inspelning av en scen händer det något väldigt dramatiskt som får en hel del oförklarliga följder. Hundar springer bort,elektronik försvinner och flygvapnet finns på plats men vill inte utge någon som helst information om vad som pågår.



Jag ger den 4,5 av 5 blåbärspajer!




...varför blåbärspajer? Undrad ni kanske, det är min favorit dessert!

Sweet perfume

Hej igen!
Idag var vi på mellandagsrean i Nova Lund. Det var första gången jag besökte den gallerian,tyvärr konkurerar den inte ut Center Syd för min del(än så länge). Det vart rätt mycket folk men inte helt hysteriskt,men jag hittade inte något särskilt. Jag har blivit väldigt mätt på det gråa västerländska vintermodet. Men längtar dock till våren då färgerna dyker upp igen!
Jag lyckades få tag på en liten parfym ialla fall, i Britney Spears serie Fantasy. Den är en perfym som jag länge suktat efter men inte haft råd att unna mig,men nu sålde de ut den lilla flasan på Kicks. Och då passade jag på. Jag älskar söta,fruktiga parfymer. Den fina flaskan är förstås ett plus. =)


Bag Organizer

Tips!
En del väskor,ryggsäckar eller andra förvaringpsylar kanske inte har så många fack/fickor för småförvaring. Tex pennor,mynt , tändare, sminket, mobilen etc! Därför tycker jag den här prylen är himla praktisk! En bag in a bag,helt enkelt. Jag har själv länge varit sugen på att köpa en sådan och det blir antagligen av nu efter jul då man har lite extra pengar. ^_~
Ni hittar dem HÄR + en massa annat från asien.




Harajuku lover

I Tokyos stadsdel Harajuku kan man få syn på de mest excentriska och kreativa utstyrslarna inom modevärlden. Lite gladare och gulligare än gråa trista sverige så här års. =)
Ååh...vad jag längtar efter att få åka dit..







Gillar de två sista allra mest. Söta och bekväma vardagskläder.

PONPONPON

Jag måste helt enkelt dela med mig av det här lilla lyckopillret,eftersom både jag och min bror är helt som besatta av den.  Man blir bara så glad av sån här musik. ^_^



Sångaren heter Kyary och är en modebloggare och modell i Japan som själv har lanserat en egen serie lösögonfransar. Jag hade en del bilder sparade på datorn ovetandes om vem hon egentligen var,men så har min bror nyligen fått mig lyssna på den här låten och då såg jag likheterna. Jag tycker för övrigt den dansande "tanten" i rosa klänning är riktigt häftig. xD



Älskar den glada,lite barnsliga men sockersöta stilen. Hade jag varit 15 år yngre...^_~



Tredje ljuset

När tredje ljuset brinner
är snart Lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen här.



Åh,vad jag minns den dikten som en lärare läste upp för oss barn i 1an,2an,3an och 4an. Julen var verkligen magisk då,man var så fylld med förhoppningar.. Man kunde knappt somna dagen innan julafton på grund av all iver!

Kan knappt tro att det redan är tredje advent?? Nä nu får jag sätta igång med julbaket och godismakeriet.

Och så var det min tur..

Då tyckte min kropp tydligen att det var dags att ge vika för viruset, jag har nämligen lyckats bli förskyld. =_=

Så nu blir det antagligen några dagar i sängen med varm choklad och tecknad film. :3 Man får ju tänka positivt!



Sötaste vinterkapporna EVER

Dessa vinterkappor har jag hållt ett vakande öga på sedan i början av November i hopp om att kanske få beställa någon av dem. Men de är tyvärr väldigt dyra och vintern har inte varit så kall än och därför har jag inte behövt en ny vinterjacka. Alla är av det japanska märket Liz Lisa som är bland mina absoluta favoritmärken inom kläder och accossearer. Och jag är verkligen ingen märkesmänniska,men denna stilen stillar mitt sug efter det allra sötaste outfits som jag kan tänka mig. =) Hade jag fått välja en så hade det definitivt blivit den rosa på bilden högst upp. *Sucker for pink* ^^;








Suuuper cuute!


Cake Pops

Jag har länge velat skriva om de här relativt nya dekorativa sötsakerna som slagit igenom stort, så nu är det dags! Dessa fina små "klubbor" är gjorda av en boll som har ungefär samma,eller detsamma smet som muffins och ytterhöljet kan man göra på så många sätt att bara kreativiteten stoppar dig! Förutom att baka cupcakes någon gång,så måste jag testa göra såna här. Kanske nu till jul. ^_^ Det finns många recept på nätet att gå efter,det är bara att söka i google.









Perfekt till julen? =)


Män som hatar kvinnor trilogin

Sitter och halvkollar på den sista delen av "män som hatar kvinnor" trilogins sista del; "Luftslottet som sprängdes". Igår såg vi de första två delarna. Jag är lite sen när det gäller att kolla på nya filmer(såvitt de inte har varit väldigt efterlängtade). Och snart kommer de amerikanska versionerna. Men det blir nog väldigt svårt att slå de svenska orginalen. De här är dock rätt så "råa" filmer och jag skulle nog aldrig sitta och se dem själv,men nu har min pojkvän bestämt sig för att kolla igenom dem och det är svårt att inte kolla på tvn. =) Jag är ganska så känslig,så jag ser helst inte grymma drama filmer.^^;





Reklamfilm av Djurrättsorganisation i USA



Videon är gjord av Animal Humane Society som vill nå ut till flera personer i hopp om att ge de här katterna ett riktigt hem. Jag tyckte den var så himla söt....Jag blir alldeles tårögd.

Jag hittade videon genom Katthemmet Kompis Blogg.




RSS 2.0